Signad och klar

Ett inlägg i Frilanslivet, 18 september, 2016

Nu har jag bott i Uppsala i nästan exakt en månad. Finns det något bättre sätt att fira det på än med att välkomna min första Uppsala-baserade uppdragsgivare? Jag tror inte det.

I fredags var jag nere på marknadsföringsbyrån Comparicos kontor och kritade på ett kontrakt som skribent. Det känns verkligen som en perfect fit att återigen få möjligheten att arbeta med ett mindre företag med stora ambitioner. Dessutom som skribent i första hand! Superspännande.

I övrigt har jag fortsatt hålla kurser för eLots i Stockholm och även om det är en bit att åka varje onsdag så är det ovärderligt kul att få chansen att träffa så härliga kursdeltagare.

Under nästa vecka kommer jag förhoppningsvis få en introduktion till hur Comparico arbetar och kanske till och med göra mitt första riktiga pass. Det kommer helt klart att bli några timmar mer än min målsättning men tror att det kommer att fungera fint!

Kommentarer