Höstens första jobb

Ett inlägg i Frilanslivet, 31 augusti, 2016

Efter en månads semester kan jag konstatera att en månads semester är en ganska lagom lång semester. Tror jag valde den sämsta månaden att vara ledig på i sommar rent vädermässigt men det gjorde inte så mycket. Tillbringade mest tid åt att vara i Alingsås och läsa böcker.

Flyttlasset är också draget, jag är numera Uppsala-bo! Jag bor tillsammans med min vän Hampus i en kanonfin trea i Sunnersta, några kilometer utanför Uppsala. Efter en snabb huvudräkning kan jag konstatera att jag cyklat nästan tio mil den senaste veckan. Fortsätter jag cykla till skola och bibliotek kommer jag garanterat få lika välsvarvade lår som den här killen.

Så, lite om jobb! Jag var på ett par möten i mitten av augusti precis innan jag flyttade från Stockholm. Bra möten med helt ok besked, men inga konkreta beslut om uppdrag. Det blev det däremot idag och eLots blir min första uppdragsgivare den här terminen! Tack och grattis till det. Jag är inbokad som kursledare för sex veckor framåt och det ska bli superroligt!

Med det sagt har jag fortfarande några timmar jag vill fylla under september. Har haft fullt upp med flytt och nollning så har inte riktigt hunnit leta uppdragsgivare här i Uppsala men tanken är att jag antingen ska göra en liten rundringning eller kanske en liten rundvandring hos företag som skulle kunna tänkas vara intresserad av mina tjänster. Vad tror ni är bäst?

Tack och hej!

Kommentarer